Analýza postojů pracovníků k restrukturalizaci vybrané organizace - Kňobortová, Eliška (2013)
Diplomová práce se věnuje zkoumání procesu změny organizační struktury vybrané společnosti a analýze postojů k celému průběhu restrukturalizace. Použité metody analyzovaly přípravu procesu změny, její průběh, způsob komunikování vrcholového managementu s řadovými zaměstnanci a výsledek restrukturalizace. Poté je hodnocen postup jednání vrcholového managementu. V závěru jsou navržena vhodná doporučení, která by mohla přispět k vyšší úspěšnosti procesu změny a k vyššímu procentu spokojenosti řadových zaměstnanců se změnou.