Analýza postojů pracovníků k restrukturalizaci vybrané organizace - Kňobortová, Eliška; Pauknerová, Daniela, 1970-; Pohorská, Linda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se věnuje zkoumání procesu změny organizační struktury vybrané společnosti a analýze postojů k celému průběhu restrukturalizace. Použité metody analyzovaly přípravu procesu změny, její průběh, způsob komunikování vrcholového managementu s řadovými zaměstnanci a výsledek restrukturalizace. Poté je hodnocen postup jednání vrcholového managementu. V závěru jsou navržena vhodná doporučení, která by mohla přispět k vyšší úspěšnosti procesu změny a k vyššímu procentu spokojenosti řadových zaměstnanců se změnou.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses