Responsivní webdesign - Havelka, Petr; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Benáčanová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Cílem diplomové práce je vytvořit souhrnný materiál, který obsahuje základy teorie a praktické znalosti, potřebné k pochopení komplexnosti celé problematiky responsivního webdesignu (RWD). Diplomová práce se nejdříve věnuje vzniku RWD a jeho dvěma přístupům. Dále se práce zabývá technickým řešením RWD a technologiemi, které umožnily jeho vznik nebo jsou užitečné při jeho tvorbě. V práci jsou uvedeny i nástroje využitelné ke zjednodušení práce s danými technologiemi. Další část práce je věnována responsivním CSS frameworkům jakožto základu při tvorbě resposnivních webů a ukázkám vytvoření layoutů pomocí obou přístupů a rozdílných frameworků. Poslední část práce pojednává o problematice testování responsivních webů.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses