Turistický produkt města - Fiši, Jakub (2013)
Cílem práce je vypracování analýzy nabídky města Jindřichův Hradec a s její pomocí následné vytvoření projektu pro nový turistický produkt. V první části práce se zabývám obecným popsáním cestovního ruchu, jeho vývojem a vymezením. Uvádím také předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu. Dále se zabývám problematikou tvorby a prodeje produktů v cestovním ruchu. V praktické části práce se po stručném představení města Jindřichův Hradec zabývám vypracováním analýzy nabídky města. Primární a sekundární nabídka jsou na konci kapitoly vyhodnoceny. Na základě poznatků, získaných z analýzy nabídky, jsem následně navrhl nový turistický produkt. Novému produktu je věnována poslední část bakalářské práce, ve které je produkt představen. Uvedený produkt je možné, za předpokladu využití dalších analýz následné tvorby turistického produktu, realizovat. Cíl práce jsem dle mého názoru splnil. Vypracoval jsem analýzu nabídky města, na jejímž základě se mi podařilo navrhnout nový realizovatelný produkt města Jindřichův Hradec