Podnikatelský plán - Poláková, Jaroslava (2011)
Cílem práce je zpracování podnikatelského plánu café baru v centru Prahy. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou vymezeny struktura, obsah a zásady sestavení podnikatelského plánu. Praktická část se zabývá popisem samotného podniku, analýzou jeho okolí, podmínkami podnikání v této oblasti a tvorbou finančního plánu. Finanční plán je sestaven pro tři scénáře na období tří let a obsahuje vybrané ukazatele rentability a metody hodnocení investice.