Podnikatelský plán - Poláková, Jaroslava; Krause, Josef, 1978-; Habrnal, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem práce je zpracování podnikatelského plánu café baru v centru Prahy. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou vymezeny struktura, obsah a zásady sestavení podnikatelského plánu. Praktická část se zabývá popisem samotného podniku, analýzou jeho okolí, podmínkami podnikání v této oblasti a tvorbou finančního plánu. Finanční plán je sestaven pro tři scénáře na období tří let a obsahuje vybrané ukazatele rentability a metody hodnocení investice.
Vedoucí práce: Josef Krause
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses