Analýza komunikačních toků ve vybrané organizaci - Růžková, Michaela; Hiršová, Miloslava, 1950-; Míková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou komunikačních toků ve vybrané organizaci. Hlavním cílem je zjistit současný stav interní komunikace v této organizaci. Současný stav byl vyhodnocen pomocí analýzy komunikačních toků, forem a nástrojů, jejíž výsledky posloužily k identifikaci oblastí, kde se vyskytují komunikační problémy. Dílčími cíli je zjistit, zda jsou zaměstnanci dostatečně informováni, zda nejsou přehlceni informacemi či nejsou desinformováni. Poslední cílem práce je na základě identifikace problémových oblastí navrhnout doporučení, která by mohla přispět ke zlepšení úrovně interní komunikace.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: interpersonální komunikace; manažerská komunikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; interpersonal communication; communication in management; bachelor's theses