Strategická analýza podniku - Stoklasová, Miroslava (2013)
Cílem diplomové práce je zpracovat strategickou analýzu podniku AGROSPOL Mladá Vožice a. s., tedy provést externí a interní analýzu společnosti dle vybraných metod a na základě získaných informací navrhnout možná doporučení pro budoucí vývoj podniku