Strategická analýza podniku - Stoklasová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří; Marek, Jiří (2013)
Cílem diplomové práce je zpracovat strategickou analýzu podniku AGROSPOL Mladá Vožice a. s., tedy provést externí a interní analýzu společnosti dle vybraných metod a na základě získaných informací navrhnout možná doporučení pro budoucí vývoj podniku
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses