Meranie a riadenie výkonnosti spoločnosti ThyssenKrupp Výtahy, s.r.o. - Hubová, Jana; Vávrová, Hana, 1970-; Brabec, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práca sa zameriava na zistenie stavu merania a riadenia výkonnosti v spoločnosti ThyssenKrupp Výtahy, s.r.o. a následne na samostatné uskutočnenie vlastnej analýzy finančného zdravia skúmanej spoločnosti za obdobie 2007-2012. Prvá časť je sústredená hlavne na aktuálny stav merania a riadenia výkonnosti: na predstavenie informačno-technologického zázemia a reportingového systému a ich využitia pri riadení výkonnosti. Druhá časť je venovaná finančnej analýze na odhalenie slabých miest v riadení výkonnosti za využitia vertikálnych a horizontálnych analýz účtovných výkazov, pomerových ukazovateľov, bonitných a bankrotných modelov, ukazovateľa EVA a porovnania s odvetvovým priemerom. V závere sú zhrnuté výsledky a odporúčania.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses