Analýza nabídky kulturních služeb a poptávky po společensko-kulturních aktivitách ve vybraném městě - Doležalová, Hana (2013)
Práce zmapuje současný stavu a poptávku obyvatel města Český Brod včetně jeho místních částí po aktivitách společensko-kulturního charakteru. Provede analýzu potenciální nabídky kulturních služeb poskytovaných v nově otevíraném multifunkčním kulturním zařízení v Českém Brodě a navrhne koncepci jeho využití tak, aby vedlo k rozvoji kulturního života v regionu