Analýza nabídky kulturních služeb a poptávky po společensko-kulturních aktivitách ve vybraném městě - Doležalová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Musil, Martin, 1976- (2013)
Práce zmapuje současný stavu a poptávku obyvatel města Český Brod včetně jeho místních částí po aktivitách společensko-kulturního charakteru. Provede analýzu potenciální nabídky kulturních služeb poskytovaných v nově otevíraném multifunkčním kulturním zařízení v Českém Brodě a navrhne koncepci jeho využití tak, aby vedlo k rozvoji kulturního života v regionu
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: kulturní instituce a organizace; služby; kulturní centra; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; cultural institutions and organizations; service industries; cultural centers; master's theses