Potenciál příjezdového cestovního ruchu do Chile - Feistová, Monika (2013)
Cílem práce je poskytnout přehled o podmínkách cestovního ruchu v Chile. První kapitola se věnuje teoretickému vymezení termínů použitých v práci, druhá kapitola přímo charakterizuje destinaci Chile. V třetí kapitole jsou popsány podmínky pro vycestování, příjezdový cestovní ruch Chile a nabídka českých cestovních kanceláří. Čtvrtá kapitola popisuje dotazníkové šetření prováděné autorkou práce a poslední - pátá kapitola zhodnocuje potenciál příjezdového cestovního ruchu do Chile vzhledem k České republice.