Potenciál příjezdového cestovního ruchu do Chile - Feistová, Monika; Valentová, Jana; Rolínek, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem práce je poskytnout přehled o podmínkách cestovního ruchu v Chile. První kapitola se věnuje teoretickému vymezení termínů použitých v práci, druhá kapitola přímo charakterizuje destinaci Chile. V třetí kapitole jsou popsány podmínky pro vycestování, příjezdový cestovní ruch Chile a nabídka českých cestovních kanceláří. Čtvrtá kapitola popisuje dotazníkové šetření prováděné autorkou práce a poslední - pátá kapitola zhodnocuje potenciál příjezdového cestovního ruchu do Chile vzhledem k České republice.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses