Komparace spotřebního chování v ČR a v Německu - Murcková, Lucia; Postler, Milan, 1960-; Brom, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Hlavním cílem diplomové práce je provést komparaci spotřebního chováni daných zemí. V teoretické části se věnuji vymezení a definici spotřebního chování, následně jeho klíčovým určovatelům a charakteristice kulturního zázemí. Stěžejní část tvoří vlastní výzkum, kde na základě online dotazníku o 40 otázkách zkoumám jednotlivé rysy spotřebitelů v daných zemích. Následně vyhodnocuji výsledky šetření a pokouším se je interpretovat v zejména kulturních souvislostech.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses