Udržitelnost sociální situace obyvatelstva v období hospodářské krize - Rabas, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Bartošová, Jitka; Krejčová, Iva (2013)
Bakalářská práce se věnuje udržitelnosti sociální situace obyvatelstva v období hospodářské krize. V úvodu popisuje problém chudoby obyvatel, na kterou navazuje otázka sociální politiky státu. Poslední část práce se týká analýzy státního rozpočtu a analýzy výdajů státu do sociální oblasti. Následně je vyhodnoceno, zda je sociální situace obyvatel pro stát nadále udržitelná s ohledem na hospodářskou krizi
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: hospodářská krize; sociální politika; chudoba; státní rozpočet; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic crises; social policy; poverty; budget; bachelor's theses