Marketingové a fundraisingové strategie českých divadel - Hronek, Filip; Černá, Jitka, 1961-; Štědroň, Bohumír, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato diplomová práce se zaměřuje na momentální stav a strukturu financování divadel v České republice. Kromě již stávajících zdrojů, které divadla využívají, se zaměřuji na nové, které se v České republice nevyužívají, nebo začínají využívat. Mezi takovéto zdroje patří sponzoring a crowdsourcing. Především crowdsourcing se v zahraničí využívá mnohem více než v České republice a systém financování pomocí tohoto zdroje je velmi propracovaný. Použít systém financování, který funguje v zahraničí, v českém prostředí je problematické, proto se pomocí marketingových výzkumů snažím najít problémy aplikování crowdsourcingu v České republice a navrhnout jejich řešení.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses