Strategie firmy Howden ČKD Compressors, spol. s r.o. v Ruské federaci - Chornopyshchuk, Andriy; Zadražilová, Dana, 1958-; Izera, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Howden ČKD Compressors s.r.o. je strojírenská firma, výrobce moderních technologických produktů - zejména průmyslových kompresorů, elektromotorů a generátorů středních a vyšších výkonů. Společnost poskytuje servisní služby a dodává náhradní díly. Mnohaleté výrobní a obchodní zkušenosti, výborné technické zázemí; vlastní projekční a konstrukční základna a kvalifikovaný personál umožňují firmě vyhovět nejvyšším nárokům zákazníků. Hlavním cílem této práce je analýza stávající obchodní činnosti a návrh nové konkurenční strategie pro Ruskou federaci.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses