Ekonomické dopady drogové závislosti - Švástová, Lýdie (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá drogovou problematikou, a to především z pohledu ekonomických dopadů na Českou republiku. Je snahou o vyčíslení nákladů, respektive odhadů nákladů, na protidrogovou politiku a lékařskou péči o lidi, kteří užívají drogy. Otevírá také téma legalizace drog a pokouší se zobrazit její možné následky