Ekonomické dopady drogové závislosti - Švástová, Lýdie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel; Havlová, Lenka (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá drogovou problematikou, a to především z pohledu ekonomických dopadů na Českou republiku. Je snahou o vyčíslení nákladů, respektive odhadů nákladů, na protidrogovou politiku a lékařskou péči o lidi, kteří užívají drogy. Otevírá také téma legalizace drog a pokouší se zobrazit její možné následky
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: drogová závislost; protidrogová politika; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; drug dependence; drug and narcotic control; bachelor's theses