Zavedenie nového športu padel v Českej republike - Ličák, Jakub; Kotáb, Jiří; Kuchár, Róbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Táto diplomová práca si kladie za cieľ popísať navrhovaný proces zavedenia športu padel v Českej republike a vypracovať podnikateľský plán vybudovania prvého padelového centra v ČR s názvom Padel centrum Praha. Hlavnou analytickou metódou je vypracovanie podrobného finančného plánu, na základe ktoré sú kvantifikované ekonomické ukazovatele realizácie tohto investičného projektu. Nosnými postupmi pre zisťovanie dát sú dotazníkové zisťovanie, telefonické dopytovanie a taktiež odhad, ktorý je použitý najmä v časti analýzy finančného plánu. Odhadovaná priemerná doba návratnosti investície do výstavby padelového centra je 3,2 roka, pričom k reálnemu navráteniu finančných prostriedkov vynaložených na túto investíciu by malo dôjsť v priebehu piateho roku jeho fungovania.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses