Bariéry v komunikaci mezi pracovníky ve vybrané organizaci - Matějka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hiršová, Miloslava, 1950-; Míková, Irena (2014)
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části teoretickou praktickou. Práce je zaměřena na komunikaci mezi manažery a jejich podřízenými ve vybrané organizaci. V teoretické části jsem objasnil základní pojmy, které jsou potřebné pro pochopení práce. Také jsem v teoretické části popsal několik komunikačních bariér, které mohou vznikat mezi lidmi na pracovišti. V praktické části jsem pomocí dotazníku zjišťoval vybrané komunikační bariéry u manažerů i u dělníků. Poté jsem porovnal odpovědi obou skupin. Cílem bakalářské práce je identifikovat vertikální bariéry mezi nadřízenými a jejich podřízenými. Na závěr jsem se pokusil o navržení řešení a tím zlepšení komunikace ve vybrané organizaci
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: sociální psychologie; komunikační dovednosti; management [obor bakal. práce]; zpětná vazba; bakalářské práce; social psychology; communication skills; bachelor's theses