Analýza spokojenosti pracovníků ve vybrané organizaci - Babická, Lenka; Pauknerová, Daniela, 1970-; Benschová, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem diplomové práce je zkoumat pracovní spokojenost zaměstnanců provozovny společnosti Veggie General a.s. a navrhnout nápravná opatření na odstranění případně zjištěných nedostatků. Teoretická část se zabývá pracovní spokojeností a jejími faktory a také metodami zkoumání pracovní spokojenosti. V empirické části je uvedena metodologie, výsledky výzkumu, ověření hypotéz a návrhy opatření. Byla použita metoda rozhovorů, a to polostrukturovaných a nestrukturovaných. Respondenti hodnotili faktory spokojenosti. Zkoumána byla také důležitost těchto faktorů.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses