Nové trendy v energetice pro udržitelný rozvoj - Moric, Rostislav; Barton, Monika; Jiřinová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem mé diplomové práce je přiblížit čtenáři jak z praktické, tak teoretické stránky současné trendy v udržitelném rozvoji obcí. Na jedné straně úspory elektřiny a tepla implementací energetických standardů -- pasivní dům, energie+ atd.; na druhé straně představení možností lokálního zásobování obcí obnovitelnými zdroji elektřiny a tepla, za účelem možná co největší energetické soběstačnosti obce. V praktické části se zaměřím na implementaci těchto úsporných opatření a instalování zdrojů obnovitelné energie na konkrétní obci, s tím, že budu vycházet ze současných trendů architektury a nejnovějších technologií získávání obnovitelné energie.
Vedoucí práce: Monika Barton
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses