Zdanění příjmů členů statutárních orgánů obchodních společností - Šimůnková, Lucie; Marková, Hana, 1950-; Vybíral, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zabývá zdaněním příjmů statutárních orgánů obchodních společností a jejich členů za výkon funkce v obchodněprávním vztahu. Cílem diplomové práce je komparace zdanění jednotlivých statutárních orgánů různých obchodních společností. Hlavní část práce je zaměřena na statutární orgány a jejich členy v České republice a zbývající část na statutární orgány obchodních společností v Německu, Rakousku, Slovensku, Kanadě, USA a Austrálii.
Vedoucí práce: Hana Marková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses