Marketingová strategie nově zaváděné značky na českém trhu - Žabková, Romana; Průša, Přemysl, 1980-; Vaněk, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce pojednává o uvedení nové značky dekorativní kosmetiky na český trh. Cílem je zaznamenat a kriticky zhodnotit tento proces a marketingový mix značky jako takový. Důraz je kladen především na přínos aktivit realizovaných v rámci komunikačního mixu. K hodnocení jsou využívány metody výzkumu trhu (analýza prodejních dat, aktivit konkurence), které přinášejí informace o prodejích, podílech na trhu, konkurenci, dále pak metody výzkumu zákazníka (dotazníkové šetření, diskusní skupiny, pozorování), které nás informují o názorech, postojích a preferencích. Na základě zjištěných skutečností je pak vytvořen soubor doporučení k marketingovému mixu značky, který má pomoci k zajištění její dlouhodobé stability a rozvoje.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses