Determinanty čínsko-japonských ekonomických vztahů - Malotova, Marie (2013)
Tato bakalářská práce si klade za primární cíl zmapovat důležité aspekty vzájemných vztahů mezi Čínou a Japonskem, mezi které se řadí zejména, vývoj vzájemné provázanosti, vliv historických událostí a současné teritoriální spory.