Determinanty čínsko-japonských ekonomických vztahů - Malotova, Marie; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Erbenová, Monika, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce si klade za primární cíl zmapovat důležité aspekty vzájemných vztahů mezi Čínou a Japonskem, mezi které se řadí zejména, vývoj vzájemné provázanosti, vliv historických událostí a současné teritoriální spory.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses