Analýza aplikace programu TALENT MANAGEMENT v mezinárodní společnosti - Gajzurová, Markéta; Jarošová, Eva, 1955-; Ticháková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této diplomové práce je zejména zmapovat zavedení a průběh programu talent management, který byl aplikován v Allianz pojišťovně v roce 2011 a zachytit nedostatky, které tento program provázely. Práce je rozdělena na část teoretickou, metodickou a praktickou. V teoretické části je vymezen pojem "talent management" a vysvětleny jeho čtyři etapy. Metodická část popisuje předmět výzkumu, vzorek respondentů a metody, využité v rámci této diplomové práce. Výzkum je tvořen hloubkovým rozhovorem s personalistkami, které program do společnosti zaváděly a dotazníkovým šetřením, kde respondenty představují účastníci talent managementu. V praktické části je celý výzkum analyzován a hodnocen. Zároveň jsou zde uvedena navržená doporučení pro příští aplikaci programu talent management v Allianz pojišťovně.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses