Přínos kláštera v Želivě pro cestovní ruch regionu - Pojezdný, Václav; Netková, Jarmila; Svoboda, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce mimo jiné zkoumá, jaké postavení zaujímá želivský klášter mezi ostatními památkami a atraktivitami ve vymezeném regionu kraje Vysočina a jak se podílí na cestovním ruchu regionu. Dále analyzuje současné využití kláštera pro komerční a duchovní účely a navrhuje nové možnosti, jak klášter ještě více otevřít veřejnosti. Všechny tyto nové návrhy přitom respektují genia loci daného místa.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses