Možnosti a meze využití zámku Jezeří pro cestovní ruch - Vacíková, Lucie; Netková, Jarmila; Svoboda, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zabývá současným a budoucím postavením zámku Jezeří v cestovním ruchu. Cílem práce je zmapovat dosavadní využití zámku v cestovním ruchu, zhodnotit význam zámku pro cestovní ruch v kontextu regionu Podkrušnohoří a navrhnout opatření ke zkvalitnění poskytovaných služeb a dalšímu rozvoji cestovního ruchu na zámku. Teoretická část práce obsahuje uvedení do problematiky cestovního ruchu v České republice a v regionu Podkrušnohoří. Praktická část práce se zabývá zhodnocením zámku Jezeří jako turistického cíle, návštěvností zámku a srovnáním s konkurenčními objekty. Součástí práce je dotazníkové šetření realizované mezi návštěvníky zámku. Na základě zjištěných skutečností je v závěrečné kapitole sestavena SWOT analýza zámku Jezeří a jsou formulována doporučení do budoucna.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses