Rozšiřování české obchodní spolupráce s Indonésií Současnost a perspektivy - Pertl, Nikola; Pavlík, Petr, 1957-; De Castro, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce popisuje současný stav obchodní spolupráce České republiky s Indonésií s ohlédnutími zpět do minulosti v podobě významných milníků. Zároveň se v rámci tohoto bodu snaží nalézt klíčové determinanty vzájemné kooperace mezi oběma státy. Dále analyzuje nejvíce potenciální odvětví pro další spolupráci, a to na základě primárního výzkumu v podobě stáže ve společnosti Czech.Ina Group. V poslední řadě se snaží podat doporučení českým firmám zvažujícím expanzi na indonéský trh. Práce volně navazuje na bakalářskou práci Obchodní vztahy České republiky s Indonésií a jejich perspektivy.
Vedoucí práce: Petr Pavlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses