Outsourcing ve službách Human Resources Managementu - Radová, Milli (2014)
Cílem diplomové práce je vymezení pojmu outsourcing, představení důvodů a rizik implementace outsourcingu. Komparace a identifikace rozdílů ve společnosti využívající outsourcingu podpůrných služeb a společnosti, která tohoto outsourcingu nevyužívá