Outsourcing ve službách Human Resources Managementu - Radová, Milli; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Drahoňovský, Karel (2014)
Cílem diplomové práce je vymezení pojmu outsourcing, představení důvodů a rizik implementace outsourcingu. Komparace a identifikace rozdílů ve společnosti využívající outsourcingu podpůrných služeb a společnosti, která tohoto outsourcingu nevyužívá
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: personální management; outsourcing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; outsourcing; master's theses