Logistické procesy ve společnosti Ravensburger Karton s.r.o. - Blažková, Lenka (2013)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu logistických procesů ve společnosti Ravensburger Karton s.r.o., známé pro produkci puzzlů a společenských her. Teoretická část poskytuje teoretická východiska a zabývá se popisem jednotlivých logistických procesů od vývoje po distribuci konečným zákazníkům. Praktická část ukazuje fungování těchto procesů na příkladě vybrané výrobní společnosti a spolu s jejich vyhodnocením nabízí návrhy na možná vylepšení.