Logistické procesy ve společnosti Ravensburger Karton s.r.o. - Blažková, Lenka; Cimler, Petr, 1956-; Hommerová, Dita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu logistických procesů ve společnosti Ravensburger Karton s.r.o., známé pro produkci puzzlů a společenských her. Teoretická část poskytuje teoretická východiska a zabývá se popisem jednotlivých logistických procesů od vývoje po distribuci konečným zákazníkům. Praktická část ukazuje fungování těchto procesů na příkladě vybrané výrobní společnosti a spolu s jejich vyhodnocením nabízí návrhy na možná vylepšení.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses