Zakladatelský projekt cestovní kanceláře Sport Holiday - Fabianová, Pavla; Valentová, Jana; Machová, Božena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem diplomové práce je sestavit zakladatelský projekt cestovní kanceláře Sport Holiday, která se specializuje na výjezdový cestovní ruch. Jejím hlavním záměrem je organizace autokarových zájezdů za sportovními akcemi v Evropě, kterých se zákazníci CK Sport Holiday budou přímo účastnit. Teoretická část definuje malé a střední podnikání, jeho právní formy a podstatu podnikatelského plánu. Dále se věnuje problematice cestovních kanceláří a sportovnímu cestovnímu ruchu. Praktická část se zabývá konkrétním podnikatelským plánem nově vznikající CK Sport Holiday. Jeho součástí je charakteristika samotné cestovní kanceláře, marketingový plán včetně analýzy odvětví a trhu, analýzy konkurence a cílového segmentu. Součástí je také vyhodnocení předpokladů úspěšnosti a rizik a vize podniku. Závěr tvoří finanční plán včetně jeho základních finančních výkazů.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses