Online marketing internetových stránek Golfprint.eu - Jandl, Štěpán; Stříteský, Václav; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce "Online marketing internetových stránek Golfprint.eu" se zabývá jednotlivými aspekty webové prezentace stránek Golfprint.eu. Hlavním cílem diplomové práce je na základě provedených analýz a výzkumů zhodnotit konkrétní internetový projekt, posoudit strategii a formulovat konkrétní návrhy a doporučení s výhledem na příští časové období. Vedle toho obecně vymezit prostředí internetového marketingu a seznámit se standardními nástroji a faktory, které zajišťují odpovídající komerční úspěch. Současně podrobněji představit vybraný internetový projekt a specifikovat jeho hlavní záměry a cíle v tržním prostředí.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses