Analýza podnikové kultury hotelového řetězce Hong Ngoc Dynastie Group - Vu, Thanh Nhan (2013)
Tato práce se zabývá podnikovou kulturou, jejím popisem, významem ve společnosti a analýzou podnikové kultury hotelového řetězce Hong Ngoc Hotel Group, zvláště hotelem Hong Ngoc Dynastie. Práce je rozdělena do tří částí. Obsahem teoretické části jsou základní poznatky o podnikové kultuře, autorka zde rozebírá pojem podniková kultura, její základní vlastnosti a typy podnikové kultury. Praktická část je zaměřena na hotelový řetězec Hong Ngoc Hotel Group, kde je představen hotel Hong Ngoc Dynastie. Autorka se zde zabývá analýzou a popisem podnikové kultury hotelů Hong Ngoc Dynastie a XY sídlící v Praze. Poslední část své práce věnuje porovnávání těchto dvou podnikových kultur a návrhu zlepšení pro hotel Hong Ngoc Dynastie, aby se přiblížila svému cíli stát se jedním z uznávaných hotelů v mezinárodním prostředí.