Strategická analýza společnosti RUDOLF JELÍNEK, a.s. - Držálek, Jakub; Sedláčková, Helena; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem této práce je provedení strategické analýzy společnosti RUDOLF JELÍNEK a.s. První část je vymezena teoretickým přístupům, pojmům a metodickým postupům týkajících se dané problematiky. Druhá část je věnována jejich praktickému využití na konkrétním případě společnosti RUDOLF JELÍNEK a.s. Konkrétně se jedná o externí analýzu, která zahrnuje identifikaci příležitostí a hrozeb ve vnějším okolí podniku a o interní analýzu snažící se o nalezení silných a slabých stránek prostřednictvím analýzy a identifikace zdrojů a schopností podniku. Následuje SWOT analýza jako syntéza analyzovaných skutečností. Závěr práce obsahuje případná strategická doporučení založená na výsledcích strategické analýzy.
Vedoucí práce: Helena Sedláčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses