Analýza současného stavu v oblasti cestovního pojištění účastníků cestovního ruchu - Plisková, Michaela; Petrů, Zdenka, 1953-; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato práce je zaměřena na aktuální situaci na trhu cestovního pojištění a jak tato situace odpovídá současným potřebám poptávky. V první části je přiblížena oblast pojišťovnictví a detailněji pak produkt cestovního pojištění. Druhá část zkoumá nabídku cestovního pojištění od různých distributorů a porovnává ji. A další část se naopak zabývá požadavky cestujících, tedy poptávkou. Výsledek práce popisuje protínání poptávky s nabídkou. V závěru jsou ověřeny hypotézy a shrnuty hlavní poznatky.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses