Podnikatelský plán – Server pro inzerci drobných programátorských zakázek - Adjei, Daniela; Svobodová, Ivana, 1969-; Hartman, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tématem této práce je zhodnocení rentability konkrétního podnikatelského nápadu prostřednictvím sestavení podnikatelského plánu. V teoretické části práce jsou shrnuty významné již dříve publikované poznatky problematiky podnikatelského plánu -- jeho účel, využití, přínos pro podnikatele, zásady jeho tvorby, aspekty, k nimž přihlížejí investoři, banky a jiné subjekty. Dále jsou popsány jednotlivé metody použité v práci: marketingový výzkum, analýza konkurence formou Porterova modelu pěti konkurenčních sil, SWOT analýza. V praktické části práce je pak sestaven podnikatelský plán pro internetový portál zaměřený na inzerci drobných zakázek z oblasti IT, přičemž vycházím z předpokladu, že tato podnikatelská činnost bude realizována v České Republice.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses