Sportovní management v klubu Lev Praha - Grebennikov, Dmitry; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se zabývá činnostmi managementu hokejového klubu HC Lev Praha, který působí v nadnárodní lize KHL. Náplní práce je zjištění příčin špatného fungování managementu, objasnění důsledků a stanovení předpokladů (hypotéz) pro budoucí vývoj situace v klubu. Zjištění potřebných informací zajistí pozorování prostředí a komunikace s odpovědným personálem zmiňovaného klubu. Doplňující fakta a data budou zjištěna přímo od dodavatelů výrobků a služeb. Přínosem práce bude odkrytí dosud neznámé oblasti v mezinárodním měřítku, které pomocí provedené analýzy a popisu zjistí současný stav a pomůže nastínit možný směr vývoje. Bonusem této práce je zveřejnění nákladů, kterým museli čelit pracovníci klubu ještě před zahájením první sezóny pražského celku.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses