Možnosti a meze rozvoje náboženského cestovního ruchu ve Zlínském kraji - Plšková, Michaela; Netková, Jarmila; Koňařík, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce pojednává o náboženském cestovním ruchu ve Zlínském kraji, včetně úvodu do problematiky náboženského cestovního ruchu v rámci celé České republiky. Představuje potenciál, který Zlínský kraj nabízí pro náboženský cestovní ruchu. Zabývá se pozorností, která je náboženskému cestovnímu ruchu věnována, jak na úrovni kraje, tak i ze strany samotných církví. Diplomová práce se rovněž zabývá stanovením dalšího možného rozvoje, včetně vlastních návrhů na zaměření se náboženského cestovního ruchu ve Zlínském kraji, při respektování významu duchovního dědictví jak pro věřící, tak i nevěřící, poutníky či turisty.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses