Metodika SCRUM a její programová podpora - Marek, Jan (2014)
Cílem této práce je porovnání programové podpory metodiky Scrum. Přínosem této práce je doporučení organizacím, které poptávají programovou podporu pro metodiku Scrum. V teoretické části se práce zabývá vymezením metodiky Scrum. V praktické části autor nejprve vybírá z dostupných programů ty, které splňují určitá kritéria, a které bude autor porovnávat. Pro porovnání programů jsou v práci identifikovaná vhodná kritéria, která jsou porovnána pomocí Fullerova Trojúhelníku. Výsledkem porovnávání jsou identifikované přednosti a nedostatky jednotlivých programů a autorovo zhodnocení a doporučení.