Metodika SCRUM a její programová podpora - Marek, Jan; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem této práce je porovnání programové podpory metodiky Scrum. Přínosem této práce je doporučení organizacím, které poptávají programovou podporu pro metodiku Scrum. V teoretické části se práce zabývá vymezením metodiky Scrum. V praktické části autor nejprve vybírá z dostupných programů ty, které splňují určitá kritéria, a které bude autor porovnávat. Pro porovnání programů jsou v práci identifikovaná vhodná kritéria, která jsou porovnána pomocí Fullerova Trojúhelníku. Výsledkem porovnávání jsou identifikované přednosti a nedostatky jednotlivých programů a autorovo zhodnocení a doporučení.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses