Uplatnění výstupů Google Analytics v procesech malých cestovních kanceláří v ČR - Barek, Jan (2013)
Bakalářská práce se zabývá mírou využití webové analytiky v procesech malých cestovních kanceláří v ČR, konkrétně mírou využívání služby Google Analytics. Pro bakalářskou práci byly definovány cíle, které jsou analyzování a definování základních výstupů služby Google Analytics, analyzování a definování základních procesů cestovních kanceláří s ohledem na možnosti využití v souvislosti se službou Google Analytics, zjištění míry využívání výstupů Google Analytics v procesech cestovních kanceláří v ČR. Hlavním přínosem práce je identifikace klíčových procesů malých cestovních kanceláří, které lze analyzovat pomocí služby Google Analytics, a průzkum, do jaké míry je služba Google Analytics využívána v procesech cestovních kanceláří v ČR.