Strategie Evropské unie v oblasti dopravy na obnovitelné zdroje energie - Hájek, Ondřej; Druláková, Radka, 1973-; Maslowski, Nicolas, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem předkládané práce je nalézt odpověď na otázku, zda-li je EU schopná navrhnout a implementovat konzistentní, ucelenou a hlavně v praxi realizovanou strategii v oblasti dopravy na obnovitelné zdroje energie. Ty je možné chápat jako řešení dlouhodobých energetických a enviromentálních problémů za předpokladu dále se rozvíjejícího objemu dopravy v Evropě. Zůstává však otázkou, zda jsou přijímaná opatření dostatečně efektivní a ovlivňují rozvoj dopravy na obnovitelné zdroje energie i v praxi.
Vedoucí práce: Radka Druláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses