Analýza využívania affiliate marketingu v spoločnosti AdFinance - Kreheľová, Gabriela; Stříteský, Václav; Kubátová, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Táto diplomová práca sa zaoberá affiliate marketingom, ako jedným z nástrojov internetového marketingu. Práca poukazuje na rozdiely medzi affiliate marketingom v Českej republike a vo vyspelejšom USA a zároveň popisuje možnosti spustenia vlastného affiliate programu pre obchodníkov v Českej republike. Hlavným cieľom diplomovej práce je zanalyzovať a zhodnotiť úspešnosť fungovania vybraných affiliate programov v spoločnosti AdFinance s.r.o., ktoré sú propagované prostredníctvom vlastnej affiliate siete AdBenefit. Súčasťou práce sú návrhy, ktoré by mohli viesť k vylepšeniu fungovania tejto affiliate siete. Práca je vypracovaná na základe odbornej literatúry, internetových zdrojov a na základe vlastných skúsenosti autorky na pozícii affiliate manažéra.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses