Stanovení hodnoty společnosti Škoda Auto, a. s. - Opletalová, Milena; Scholleová, Hana, 1964-; Habrnal, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem mé diplomové práce je stanovit hodnotu akciové společnosti ŠKODA AUTO, a.s. pro velkého institucionálního investora. Oceňování bude provedeno pomoci výnosových metod DCF entity (DCFF) a metody MVA, dále pomoci komparačního přístupu a metody srovnatelných podniků, což odpovídá stanovenému cíli a účelu ocenění. Ocenění bude provedeno k 30. 9. 2013. Táto oceňovací práce muže posloužit širší odborné veřejnosti pro zhodnocení efektivity řízení jednoho ze strategických českých podniků velkým zahraničním investorem. Práce obsahuje finanční analýzu společnosti, analýzu automobilového trhu, analýzu tržního postavení společnosti, střednědobý finanční plán a následné ocenění společnosti ŠKODA AUTO, a.s.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses